Svetovanje in servis Brezplačna dostava nad 100€ Varno plačevanje
   
KOMPLET LIQUID FORCE VAMP + LIQUID FORCE TAO 6x (BELI) 2020
KOMPLET LIQUID FORCE FLX + LIQUID FORCE CLASSIC 6x 2020
4. junija, 2020
KOMPLET LIQUID FORCE BUTTERSTICK + LIQUID FORCE TAO 6x 2020
4. junija, 2020

KOMPLET LIQUID FORCE VAMP + LIQUID FORCE TAO 6x (BELI) 2020

829,99 746,99

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , ,
Opis

OPIS DESKE:

Vamp je povsem nova, vsestanska Liquid Force deska, primerna za vožnjo v parku. Njena edinstvena sestava, »Liquid Rails« in »Grind Base« tehnologija deski zagotavlja trden in vzdržljiv profil, ki prenese številne »udarce«. Omogoča brezskrbno vožnjo v parku, saj je zasnovana tako, da prenese vse sile in pritiske, ki jih »doživi« ob odrivih oz. pristankih z višin. Odlikuje jo celotno leseno jedro, ki deski nudi vzdržljivost, dodaten »pop« za izjemno visoke skoke in odlično odzivnost. Hkrati pa deska zagotavlja izredno lahkotno in igrivo vožnjo ter mehke pristanke z višin. Ima tudi 4 snemljive smernike.

Vamp je odlična »All Round« ženska deska, primerna za vsak nivo in stil vožnje. Prepričani smo, da boste z vašimi predstavami in odlično grafiko deske zagotovo vzbudili veliko pozornosti.

 

OPIS VEZI:

Tao vezi so izredno lahke in mehke vezi, zasnovane in oblikovane po željah »pro riderja« Daniela Granta. V letu 2020 jih odlikuje tudi revolucionaren 6X sistem in nov zgornji del čevlja, ki Danielu omogoča izjemno odzivnost, potrebno za njegov izredno tehnično dovršen stil vožnje. S Tao vezmi se odslej lahko poslovite od trdih pristankov z ogromnih višin, saj »Impact EVA« v podplatu omogoča transformacijo običajno trdih pristankov z objektov v mehke.

Rek Daniela je »Go Big« – pogosto zelo riskantno vožnjo mu omogočajo prav vezi TAO 6X, saj ga, kot sam pravi, nikoli ne razočarajo.

Vrzi TAO 6X so kompatibilne z vsemi deskami.

Dodatne informacije
Velikost

137cm/ US 7-9W