KOMPLET LIQUID FORCE RANT + LIQUID FORCE RANT 2020
LIQUID FORCE RANT 2020
4. junija, 2020
NOBILE HERO
4. junija, 2020

KOMPLET LIQUID FORCE RANT + LIQUID FORCE RANT 2020

609,99 548,99

Počisti
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , ,
Opis

OPIS DESKE:

Rant je edinstveno zasnovana in oblikovana otroška deska. Odlikujejo jo vse lastnosti odličnih park desk za odrasle, vendar pa so le te zapakirane v nekoliko manjšem in bolj nadzorovanem paketu.

Je najboljša park deska na trgu, primerna za otroke, saj njena sestava nudi odlično odzivnost in živahen, igriv ter prilagodljiv občutek na vodi. Leseno jedro je narejeno posebej za mlajše »riderje« in zagotavlja dober »flex« tudi pri lažjih otrocih, medtem ko tako imenovana »Grind« baza poskrbi za trajnost in trpežnost deske na objektih. Ima tudi 4 snemljive smernike. Je izjemno odporna deska proti »udarcem« in pripravljena na vse podvige vaših korenjakov na vodi. Z njo bo učenje najrazličnejših trikov lahkotnejše kot s katero koli drugo desko.

Otroci so nad desko Rant več kot navdušeni, saj jim nudi popoln občutek na vodi.

 

OPIS VEZI:

Pri vezeh Rant je tehnologija odraslih vezi zapakirana v manjše dimenzije. So izredno udobne otroške vezi, z enojnim zategovalnim sistemom in »velcro« trakovi, ki omogočajo odlično prilagajanje vezi različnim oblikam in velikosti nog. Nudijo izreden občutek stabilnosti ter omogočajo hitro in predvsem lažje obuvanje oz. sezuvanje. Edinstvena sestava vezi omogoča tudi prijetne in mehke pristanke z višin.

Rant vezi poskrbijo za varen napredek vaših nadobudnih korenjakov, saj zagotavljajo popoln občutek na vodi in bodočim »wejkarskim« zvezdam omogočajo udobno treniranje skozi cel dan.

Dodatne informacije
Velikost

125cm/US 4-6

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino