Posted on

Športno društvo aWake

Športno društvo awake

No, da se najprej predstavimo za vse tiste, ki še nas ne poznate.

Smo športno društvo aWake, ki širi popularnost wakeboardnja v Sloveniji z organizacijo wakeboard tečajev in kampov za otroke ter odrasle in organizacijo ostalih wakeboard dogodkov. Skozi leto nas lahko najdete v Wakeparku Dooplek. Prizadevamo pa si, da našo prepoznavnost razširimo tudi v kateri drug wakepark. Wakeboardanju želimo postaviti trde temelje in tako v ta šport vključiti čim večje število ljudi.

Ker ima wakeboardanje ogromno pozitivnih učinkov na telo in dušo in ker se zavedamo, da so začetki vedno najtežji smo za vas pripravili različne ponudbe, kjer vam pomagamo, da tudi vi čim hitreje napredujete v tem športu. 

Ponudba, ki jo ponujamo skozi vse leto:

– wakeboard tečaji za začetnike,
– individualno učenje wakeboardanja,
– tečaji invertov,
– otroški wakeboard kampi za otroke
– wakeboard kampi v tujini,
– akrobatika s katero poizkušamo vzdrževati telo v primerni kondiciji skozi vse leto. 

WAKEBOARD TEČAJI ZA ZAČETNIKE

So namenjeni vsem, ki so začetniki in so do zdaj ostale deskarje gledali le od daleč ali pa so že kdaj poizkusili wakeboardanje vendar niso uspeli osvojiti osnov wakeboardanja. Prednost tečajev za začetnike je zmanjšana hitrost vlečnice in omejeno število ljudi tako, da lahko vsak brez večjih težav osvoji osnove wakeboardanja. 

Ob tem se moramo pohvaliti, da imamo na začetnih tečajih kar 96% uspešnost učenja!

INDIVIDUALNO UČENJE WAKEBOARDANJA

Je namenjeno vsem, ki bi si želeli izpopolniti svoje predznanje wakeboardanja, vendar si ob tem želijo nekoga, ki jim pokaže pravilno tehniko in poizkuša kar se da hitro odpraviti njihove napake. Na Individualnih treningih uporabljamo tudi sistem BB talking, kjer sta tečajnik in učitelj med wakeboardanjem lahko cel čas v kontaktu preko bluetooth slušalk. Individualno učenje zagotavlja najhitrejši napredek.

TEČAJI INVERTOV

Učenje trikov iz vode je precej lažje in učinkoviteje, ko na vlečnici ni nikogar in je voda povsem mirna. Ker pa tekom dneva v parku takih dni ni veliko, imamo za vas pripravljene tudi treninge invertov pred začetkom obratovanja vlečnice. Hitrejši napredek dosežemo s posebno vlečno vrvjo, ki jo skrajšamo na dolžino, da je poteg iz vode močnejši in učinkovitejši.

OTROŠKI WAKBOARD KAMPI ZA OTROKE

Otroški wake kamp je namenjem otrokom od 7. do 15. leta starosti, ki bi se želeli naučiti osnov wakeboardanja. Kampi potekajo v Wakeparku Dooplek. Za animacijo in prve uspešno prevožene metre na vodi vaših otrok poskrbi naša izkušena ekipa.

WAKEBOARD KAMPI V TUJINI

Si želiš preživeti aktivne počitnice v dobri vejkerski družbi? Saj veš, vejlkanje v družbi je vedno bolj zabavno. Pridružiš se nam lahko na wake tripih po najboljših Wakeparkih v Evropi. Raztegni meje svojega sveta in deli nepozabne izkušnje z novim krogom prijateljev, ki je prav tako obseden z vejkom, potovanji in novimi wakeboard triki! Ni okvirjev in omejitev! Z nami potujejo tako odprti posamezniki, kot tudi družabni pari, ki radi osvajajo svet v dobri družbi. Pridruži se nam in nam tako pomagaj širiti Wake kulturo po Sloveniji.

AKROBATIKA

Z akrobatiko poizkušamo tekom zime ohranjati telo v primerni kondiciji, da se z začetkom wakeboard sezone pojavimo na startu kar se da dobro pripravljeni. Kljub temu pa dobra pripravljenost ni edini razlog zakaj bi se nam pridružil na akrobatiki. Zraven dobre družbe, veliko smeha in preznojenih majic, izkušeni inštruktorji akrobatike poskrbijo, da se na trampolinu in penciah naučiš kakšen trik, ki si ga tekom sezone nisi upal poizkusiti na vodi. 

  1. Sedaj veš s čim se ukvarjamo pri Športnem društvo aWake. V kolikor si se našel v kateri izmed dejavnosti, ki jo ponujamo, nas lahko pocukaš za rokav in se nam pridružiš pri dejavnostih, ki jih izvajamo skozi vse leto.

Sledi našemu Facebook in Instagram profilu »Športno društvo aWalžke«.

Medtem pa ne pozabi na našo akcijo v Ollie sport shopu kjer lahko vse izdelke znamke Mystic, Follow, Slowtide in Nobile wake kupiš po znižani ceni -40%. Akcija traja do 31.10.2021.

Obiščeš lahko našo poslovalnico v Brezju (Ulica Borcec 1c) ali poiščeš izdelke v spletni trgovini www.olliesport.com

Kmalu se beremo dalje!

Nejc iz Olliesport