OLLIESPORT

Brezplačna poštnina na pasove ARCADE. Koda: "FREEARCADE".
Shop

Splošni pogoji poslovanja

 

Cene

Vse cene izdelkov so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost(DDV). Cene so zagotovljene za dan naročila in se lahko dnevno spremenijo, brez predhodnega obvestila.
Cene ”namesto” so stare prodajne cene artiklov v naših trgovinah.

Naročila – koraki nakupa

1.) Blago lahko naročate 7 dni v tednu in 24 ur na dan. Preden naročite blago, lahko popravljate vsebino naročila v nakupovalni košarici. V košarici lahko izdelke dodajate, spreminjate količino in brišete posamezne izdelke. Če ste prepričani, da želite izdelke, ki jih imate v nakupovalni košarici kupiti, klikni »izvedi naročilo«. V primeru, da kupujete prvič kliknite na gumb »ustvari račun«. V kolikor ste že registrirani, vpišite samo naslov elektronske pošte in svoje geslo. Kot registriran uporabnik boste lahko pregledovali svoja naročila. Preverite pravilnost naslova dostave in svojo telefonsko številko zaradi komunikacije ob dostavi pošiljke. V meniju dostava si lahko ogledate morebitne stroške dostave. Nakup potrdite s klikom na »potrditev naročila«. Potrditev naročila boste takoj prejeli na vpisan elektronski naslov.
Nekatere artikle, ki niso na zalogi je možno naročiti. Te artikle naročate preko elektronske pošte ali telefona  in jih prevzamete v naši poslovalnici na wakeparku dooplek.
2.) Naročilo potrjeno – pogodba sklenjena  Ponudnik naročilo pregleda v največ 48 urah, preveri dobavljivost in naročilo potrdi ali z razlogom zavrne. Ponudnik si pridružuje pravico, da pokliče uporabnika na njegovo telefonsko številko.
Ponudnik v obljubljenem roku zapakira in odpošlje blago s priloženim originalnim računom in morebitnimi navodili in garancijskim listom.
4.) Shranjevanje naročila oziroma pogodbe Potrjeno naročilo oziroma pogodba je v elektronski obliki shranjeno na strežniku podjetja Ollie sport d.o.o. Kupec lahko dobi kopijo pogodbe z zahtevo po elektronski pošti na naslov info@olliesport.si.

Plačilo in hitra dostava

Za področje Slovenije in Hrvaške lahko kupec v postopku naročanja izbere naslednje načine plačila:
– z gotovino ob prevzemu blaga (po povzetju)
– z nakazilom na račun (ponudnika)
– po izdanem predračunu s kreditno kartico(Eurocard/Mastercard ali Visa)
– preko PayPal-a (omogoča uporabo kreditnih ter debetnih kartic kot so Eurocard/Mastercard ali Visa ipd…)
Zagotavljamo vam takojšnjo dobavo (v treh delovnih dneh) vsega naročenega blaga iz naše zaloge. Vsi artikli, ki so v postopku vašega nakupa označeni z nakupovalno košarico, so v tem trenutku dejansko na zalogi v naši trgovini. Do izjeme lahko pride le v primerih več hkratnih naročil zadnjih kosov. V tem primeru ima prednost prve izdobave prvo oddano naročilo. Seveda se bomo potrudili, v kolikor je mogoče, izdobaviti tudi preostala naročila. Na dan dostave vas bo naša dostavna služba 2 – 3 ure pred dostavo, preko SMS sporočila, obvestila o svojem prihodu.
V kolikor bi želeli kupiti nek soroden izdelek pa ga ne najdete v naši trgovini, nas prosimo pokličite ali nam pišite preko elektronske pošte.
Dostava je za vsa naročila nad 100 € brezplačna, stroški dostave pri naročilih manjših od 100 EUR pa znašajo  4.99  EUR  za območje Slovenije ter 9.99 EUR za območje Hrvaške.

Vračilo blaga

Kupec lahko naročeno blago iz kakršnega koli razloga vrne v 14 dneh od prejema . Prav tako zadošča, da nam kupec v 14 dneh pisno sporoči, da odstopa od naročila, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. V naslednjih 14 dneh pa mora v tem primeru nerabljeno in nepoškodovano blago vrniti v originalni embalaži. Kupnino za vrnjeno blago bomo kupcu vrnili na transakcijski račun najkasneje v 14 dneh. Morebitne stroške vračila krije kupec.
Artikle, ki jih zaradi njihove narave ni mogoče vrniti po pošti, po naročilu prodajalca pobere dostavna služba, ki jo določi prodajalec. Stroške vračila artiklov krije kupec.

Vračilo poškodovanih pošiljk

V primeru, da je paket poškodovan, v njem manjka vsebina ali kaže znake odprtja, mora kupec sprožiti postopek reklamacije pri dostavljalcu blaga (Pošta slovenije oz. podjetje DPD). Skupaj bomo poskrbeli, da bo reklamacija rešena v najkrajšem možnem času.

Reklamacija

V kolikor blago nima lastnosti, ki jih je prodajalec izrecno obljubil, če je prodajalec poslal napačne izdelke, v napačni količini, barvi ali blago kako drugače odstopa od kupčevega naročila, potem kupec blago reklamira. Po vnaprejšnjem dogovoru s prodajalcem je možno blago vrniti tudi po pošti sicer pa ga osebno prinesete v trgovino.

Garancija

Proizvajalec je v skladu z zakonom dolžan kupcu zagotoviti garancijo za brezhibno delovanje kupljenega blaga. Garancijo lahko kupec uveljavlja neposredno pri proizvajalcu ali njegovem pooblaščenem servisu. Garancijo lahko kupec uveljavlja z garancijskim listom in računom prodajalca.
Proizvajalec je dolžan garancijsko popravilo opraviti v 45 dneh od prejema blaga, v nasprotnem primeru pa artikel zamenjati z drugim, enakovrednim in brezhibnim artiklom. Kupec lahko garancijo uveljavlja tudi pri prodajalcu, vendar tudi v tem primeru velja določilo iz prejšnjega odstavka.
Vračilo blaga v garancijo se opravi v skladu s pogoji, ki jih proizvajalec navede na garancijskem listu.
V kolikor želite pošiljko vrniti na naše stroške, se je o tem potrebno predhodno dogovoriti.

Darilni boni

Koriščenje bona: Znotraj košarice, v kateri se nahaja tudi vaš izbrani artikel, boste našli prostor za vnos darilnega bona
V prostor za vnos kode/bona vpišite deset mestno kodo, ki se nahaja na vašem bonu
S klikom na gumb »uporabi kodo« darilni bon aktivirate
Če je koda pravilna vam bo sistem avtomatično odštel znesek bona od zneska naročila
V primeru, da koda ni pravilna vam bo sistem javil, da ste vpisali napačno kodo

*  Uporabite lahko več darilnih bonov za posamezen nakup. Menjava darilnega bona za gotovino ni mogoča. V določenih primerih darilnih bonov ni mogoče kombinirati s promocijskimi kodami. Darilni bon je unovčljiv eno leto od datuma/dneva nakupa.

Pritožbe in spori

Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Ponudnik mora v 5 delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo in kupca obveščati, o poteku postopka. Ponudnik se zaveda, da je bistvena značilnost potrošniškega spora, vsaj kar zadeva sodno reševanje, njegova nesorazmernost med ekonomsko vrednostjo zahtevka in stroški, ki nastanejo pri reševanju samega spora. To je tudi glavna ovira, da potrošnik ne sproži spora pred sodiščem. Zato se ponudnik prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno..
V primeru težav lahko kupec ponudnika OLLIE sport d.o.o., kontaktira preko telefona na telefonsko številko +386 (0)51 331 957 ali po elektronski pošti na info@olliesport.si.

Z nakupom v spletni trgovini ali s pošiljanjem sporočila preko kontaktnega obrazca in skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) ter s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) prostovoljno dajem izrecno privolitev, da lahko podjetje OLLIE SPORT d.o.o kot upravljavec, osebne podatke, pridobljene pri nakupu ali s pomočjo kontaktnega obrazca, zbira in obdeluje:
– z namenom izvedbe nakupa in me po e-pošti ali telefonu kontaktira v zvezi z nakupom/dostavo
– za namene trženja ter me po e-pošti ali telefonu kontaktira o drugih aktivnostih s področja sorodnih prodajnih izdelkov.
Z nakupom artikla iz spletne trgovine in s tem s strinjanjem z navedenimi pogoji potrjujem, da sem seznanjen s svojimi pravicami v zvezi s posredovanimi osebnimi podatki in da imam skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1) in s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) pravico, da:
– zahtevam dostop do osebnih podatkov,
– zahtevam popravek ali izbris osebnih podatkov ali omejitev obdelave v zvezi z mano, in da imam pravico do ugovora obdelavi in pravico do prenosljivosti podatkov,
– soglasje kadarkoli prekličem z obvestilom po elektronski pošti in/ali tako, da sledim navodilom na odjavni strani s povezavo, ki je tudi del vsakega poslanega sporočila,
– pri informacijskem pooblaščencu vložim pritožbo.
S strinjanjem pogojev pri nakupu potrjujem, da sem seznanjen tudi s tem:
– da bo upravljavec navedene osebne podatke obdeloval izključno za zgoraj navedene namene, dokler tega ne prekličem,
– da na podlagi posredovanih podatkov ne poteka avtomatizirano sprejemanje odločitev,
– da se osebni podatki hranijo do preklica.
E-poštna sporočila, pridobljena pred 28.5.2018, se shranjujejo z namenom dokazila o informacijah ali nakupih za primer pravnega spora in se hranijo tako dolgo kot to veleva zakon.

KONTAKT

Tel: 051 331 957
E-pošta: shop@olliesport.com
Ulica borcev 1c
2000 Maribor