Svetovanje in servis Brezplačna dostava nad 100€ (Slovenija) Varno plačevanje
   
Nakup s plačilom na obroke v trenutku

Leanpay ne zahteva obiska banke in papirne dokumentacije ter je lahko urejen v trenutku.
Kupujte lažje in preprosteje.

Leanpay, d.o.o. je slovensko podjetje s sedežem na Bravničarjeviulici 13,1000 Ljubljana.V Sloveniji deluje od julija 2018 in ima dovoljenje za potrošniško kreditiranje v Republiki Sloveniji 323-8/2018/4 z dne 11.12.2018,ki velja do 11. 12. 2021 in ga je izdalo Ministrstvo za gzospodarski razvoj in tehnologijo RS.

Prednosti

• sklenitev obročnega plačevanja je mogoča takoj v trgovini
• informacija o odobritvi oz. zavrnitvi v le nekaj minutah
• brez dodatne dokumentacije, brez obiska banke in brez skritih stroškov*
• pregled nad obveznostmi in plačili kadarkoli na osebnem portalu Moj Leanpay (app.leanpay.si)
• za nakup od 200 € do 3.000 € plačilo na do 24 obrokov, glede na ponudbo trgovca in po vaši izbiri

Kaj potrebujete?

• pametni telefon, ki ga uporabljate samo vi
• svojo davčno številko in svojo osebno izkaznico
• svojo bančno kartico s številko osebnega bančnega računa (TRR).

Kako deluje?

 1. Izberete obročno odplačevanje Leanpay in prejmete ponudbo na svoj telefon
 2. Na telefonu preverite izbrane elemente obročnega plačila
 3. Vnesete svoje podatke in počakate na odločitev
 4. Pregledate kreditno pogodbo in jo elektronsko podpišete
 5. Izpeljete preostale potrebne korake za veljavnost kreditne pogodbe: osebna identifikacija, osebni prevzem nakupa in drugo
 6. Redno poravnavate obveznosti ter spremljate plačila na »Moj Leanpay«
  Kreditno pogodbo, podrobnosti posla, splošne pogoje, politiko zasebnosti ter drugo si lahko kadarkoli ogledate tudi v osebnem portalu Moj Leanpay. Povezavo za dostop do portala Moj Leanpay boste po opravljenem nakupu prejeli v sms sporočilu in v elektronski pošti.

**Strošek ocene tveganja poravnate s plačilom ob nakupu ali s plačilom ob zapadlosti prvega obroka. EOM se lahko spremeni, če se spremenijo določeni podatki, ki so uporabljeni za njen izračun. Datum veljavnosti izračuna: 1. 3. 2019.

*Leanpay omogoča izvedbo procesa brez dokumentacije, vendar pa skladno s Splošnimi pogoji lahko Leanpay od kreditojemalca za zagotovitev resničnosti podatkov kadar koli (med procesom ali naknadno) zahteva dodatna dokazila, na primer kopijo mesečnega bančnega izpiska, iz katerega mora biti razviden priliv plače v preteklih 3 mesecih oz. originalni izpis prometa na osebnem transakcijskem računu iz aplikacije e-banke, iz katerega so nedvoumno razvidni navedeni podatki, fotografijo veljavne bančne kartice s številko TRR kreditojemalca, potrdilo banke o prilivu na osebni TRR iz naslova plače v preteklih 3 mesecih, potrdilo delodajalca o izplačani plači (plačilni listi) za pretekle 3 mesece, ali druga dokazila.

Osnovni pogoji: državljanstvo Republike Slovenije in stalno bivališče v Republiki Sloveniji, starost ob odobritvi od 18 do 73 let, verodostojnost posredovanih podatkov, redni mesečni priliv (vse oblike zaposlitve razen študentskega dela), pozitivna kreditna ocena oziroma ugotovljena kreditna sposobnost.

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino