Akcije

KAJ PONUJAMO?

Poleg redne razprodaje artiklov iz prejšnjih sezon, ponujamo v OLLIE sportu tudi različne kombinacije po katerih lahko pridete do svojega želenega artikla po super ceni. Seznam akcijskih ponudb se bo skozi leto spreminjal zato priporočamo, da se prijavite na naš newsletter, preko katerega boste obveščeni o novih akcijskih ponudbah. V kolikor želite izkoristiti katero od akcijskih ponudb je o tem potrebno obvestiti prodajalca.

Seznam aktualnih akcijskih ponudb:

1. Hoka tekaški čevlji + Sidas tekaške nogavice* (akcija velja od 1.5.22)

Ob nakupu Hoka tekaških čevljev vam nudimo 30% popust na SIDAS tekaške nogavice

*akcija je trenutno na voljo samo v naši fizični trgovini. V kolikor kupujete na spletu, nam pošljite link do željenih nogavic, nakar vam v najkrajšem možnem času pošljemo predračun za vaše naročilo.

 

2. T-shirt ali Hoodie 40%off* (akcija velja od 1.5.22)

V kolikor vaš nakup ne-znižanih artiklov znaša 100€ ali več, si lahko izberete kratko majico ali mikico po vašem izboru in plačate 40% manj. Akcija velja tudi za tekstil aktualne sezone, ki ni znižan.

*akcija je trenutno na voljo samo v naši fizični trgovini. V kolikor kupujete na spletu, nam pošljite link do željene najice ali mikice, nakar vam v najkrajšem možnem času pošljemo predračun za vaše naročilo.

3. OLLIE Sport podarja začetniški tečaj wejkanja (akcija velja od 1.5.22

Ob nakupu nad 500€ vam Ollie sport podarja tečaj wakeboardanja v WP Dooplek, ki potekajo pod okriljem Športnega društva Awake. Vrednost tečaja je 39€. Potrebna je predhodna rezervacija termina na www.awakesport.si . Prav tako je potrebno pod komentar zapisati, da ste gratis tečaj prejeli v trgovini Ollie sport. V kolikor wejkanje že obvladate, lahko tečaj tudi podarite. V tem primeru se more povedati kateri osebi tečaj podarjate, saj ima izključno slednja pravico darilo izkoristiti.

 

GPM_6561-Edit (1)