Brezplačna poštnina na pasove ARCADE. Koda: "FREEARCADE".

Več o izdelku

SMUČARSKE NOGAVICE SKI TOURING

5/5

39,95 

Opis

Visokozmogljive nogavice za turno smuko Ski Touring so zasnovane tako, da med vašimi turnimi smukami odvajajo vlago in hkrati zmanjšujejo tveganje za nastanek žuljev. Protizdrsni trak nad gležnjem izboljša stik s kožo in deluje kot druga zaščita kože.

Sprednji predeli so pleteni z večjo mrežico, ki zagotavlja boljše odvajanje vlage iz stopala za optimalno zračnost. Vaše noge ostanejo suhe in tople. Te nogavice za turno smučanje so narejene iz organske merino volne in recikliranega poliamida, tako da so okolju prijazne in ščitijo vaša stopala.

Te zmogljive smučarske nogavice imajo izjemno natančnost. To je odvisno od pletenja, debeline in napetosti nogavice. Pletene z 200 iglami in v celoti zasnovane brez prerezanih niti (konstrukcija In & Out), njihova napetost je močna, da zagotavlja popolno prileganje stopalom in nogam. Njihova debelina je minimalna, da izboljšajo stik s smučarskim čevljem, hkrati pa so še vedno udobni.

Silikonski oprijem na spodnjem delu stopala zagotavlja stik z vložki in smučarskimi čevlji za optimalno stabilnost. Stopalo ostane v stiku z vložkom za boljšo natančnost in prenos. Merino volna, uporabljena v nogavicah, zagotavlja toploto in odvajanje vlage za optimalno zračnost vaših stopal.

Unisex model je na voljo v več velikostih.

Dodatne informacije

Velikost

XS, S, SM, ML, L, XL

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino