MOŠKI SMUČARSKI ČEVLJI RX 130 L.V.

Out stock

This product is currently out of stock and unavailable.

Vaše številke ni na zalogi?
Pošljite povpraševanje
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , ,
Opis

Smučarski čevlji Lange RX 130 Low Volume najtrši model iz serije RX, ki ponuja najboljše razmerje med zmogljivostjo in udobjem. Serija predstavlja izredno odzivne in natančne čevlje, njihova upogibna trdnost pa zagotavlja maksimalen izkoristek moči med smučanjem. Osnovno serijo tvorijo modeli srednje širine, Low Volume ožja različica serije pa predstavlja čevlje s 97 mm širine.

Zunanja školjka čevljev je izdelana iz trde plastike, ki je iz materialapoliuretan (PU), in je zasnovana z revolucionarno konstrukcijo Dual Core, ki dopušča uravnavanje upogiba, omogoča izjemno moč in poskrbi, da se čevlji povsem zlijejo z nogo in tako zagotavljajo popoln nadzor nad smučanjem. Ko smučar med smučanjem upogne čevelj, se oblika školjke aktivno stisne in razširi, pri čemer se potencialna energija pretvori v eksplozivno moč. Natančnosti je dodan še enostaven način obuvanja in sezuvanja. Čevlji, ki so po zaslugi dovršene konstrukcije tako odzivni in dinamični, kot je telo smučarja, dosegajo povsem drugo raven zmogljivosti. Zasnova smučarskih čevljev teži k temu, da položaj noge v čevljih čim bolj približa naravnemu. To dosega z dvignjenim petnim delom ter bolj pokončnim položajem zgornjega dela smučarskega čevlja, kar poveča stabilnost in nadzor za bolj učinkovit prenos moči in racionalno porabo energije smučarja.

Notranjost smučarskih čevljev tvori Dual 3D Pro Liner povsem prilagodljiv notranji vložek, ki ima na ključnih točkah, kjer so anatomske značilnosti nog najbolj različne, dva penasta vstavka visoke gostote. To povečuje udobje in nogi nudi več opore. Del notranjega vložka je tudi Power Wedge jezik. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo ALU Race Micro zaponke ter 45 mm širok zatezni pašček, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.Podplati Max Grip Alpine nudijo dober oprijem ter več udobja med hojo. Ob veliki uporabi se jih lahko zamenja. Podplati so kompatibilni z Gripwalk nastavki.

S širino 97 mm jih uvrščamo med ozke čevlje. Imajo oznako Performance Fit, saj s svojo ožjo zasnovo poskrbijo za manjši volumen in večjo tesnost, ki poveča zmogljivost ter pripomore k optimalnemu prenosu sile med smučarskimi čevlji in smučmi. Zaradi upogibne trdnosti 130 so čevlji primerni za težje smučarje z dobrim smučarskim znanjem oziroma za srednje težke in težje smučarje z boljšim smučarskim znanjem. Po namenu sodijo med On-piste / All mountain smučarske čevlje, saj ustrezajo širokemu razponu smučarjev in smuči, le s tekmovalnimi modeli smučk se ne obnesejo najbolje. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti:

 • Upogibna trdnost (flex index): 130
 • Širina: 97 mm
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije RX
 • Zunanja plastika školjke iz material PU
 • Dual Core dvodelna konstrukcija školjke
 • Dual 3D Pronotranji vložek s 100 % prilagodljivostjo po meri
 • Power Wedge jezik notranjega čevlja
 • Naraven položaj noge v čevljih
 • Dual Screw Canting za nastavljivost naklona čevljev
 • Aluminijaste zaponke ALU Race Micro
 • 45 mm širok zatezni pašček
 • Max Grip Alpine podplati
Dodatne informacije
Velikost

28,5