MOŠKI SMUČARSKI ČEVLJI LANGE XT3 130

Out stock

This product is currently out of stock and unavailable.

Vaše številke ni na zalogi?
Pošljite povpraševanje
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , , , , Oznake: , , ,
Opis

SKI GOY 2021 – prejeli so prestižni naziv GEAR OF THE YEAR – smučarska oprema leta 2021!

Konstruiran tako, da gre NAVZGOR, zgrajen za smučanje NAVZDOL.

Nov FREERIDE model XT3 130 je prilagojen vsem naprednim freeride smučarjem. XT3 ponuja novi Active Power V-Lock in Friction Free Hinge, ki omogoča enostavno gibljivost in obseg gibanja na poti navzgor. Nato ga zaklenite za spust in sprostite trdno moč in natančnost.

Zasnovan posebej za modernega smučarja na freeride-u, ki mora priti GOR, da se lahko spusti DOL.

Tehnologije:

• ACTIVE POWER V-LOCK

• DUAL CORE LIGHT

• FRICTION FREE HINGE

• DYNAFIT CERTIFIED TECH INSERT

• DUAL 3D LINER FULL

• 100mm PRECISION FIT

• PERFORMANCE BOOT BOARD

• GRIPWALK® MOUNTED SOLES

LASTNOSTI IZDELKA:

Flex: 130

DUAL CORE konstrukcija: Nova metoda “vbrizgavanja moči” omogoča istočasno vbrizgavanje dveh različnih durometrov plastike. Ta edinstven postopek mono-injektiranja omogoča usmerjen prenos moči in usmerjen oblikovanje školjke; DUAL CORE sendvič konstrukcija se tako ustvari po celotni školjki, kar posledično da čevljem živahnejši povratek, odzivnost in popolno kontrolo skozi zavoj. LUPINA: Ko se smučate, jo DUAL CORE aktivno stisne in razširi – izkorišča potencialno energijo, da zagotovi eksplozivno moč. Predstavljajte si natančnost in odzivnost svetovnega pokala, enostaven vstop in izstop ter novo raven zmogljivosti smučarskih čevljev, ki je tako reaktivna in dinamična kot vaše telo.

Podloga: DUAL 3D PODLOGA je vnaprej oblikovana tako, da se ujema z notranjo lupino za najbolj natančen prenos moči in najudobnejše anatomsko prileganje okoli stopala. 

Edinstven NATURAL STANCE z nižjim kotom padca s pete na prste (4⁰) omogoča bolj nevtralno, pokončno držo in posledično več ravnotežja ter nadzora nad smučmi, učinkovitejši prenos moči s čevljev na smuči ter tudi manjšo utrujenost

Uporaba: primerni za napredne smučarje in profesionalce

Širina pod stopalom: 100 mm

Teža: 1790 g / kos

Dodatne informacije
Velikost

27,5, 28,5, 29