Brezplačna poštnina na pasove ARCADE. Koda: "FREEARCADE".

#feelawake

PODROBNO

MOŠKI SMUČARSKI ČEVLJI LANGE RS 110 WIDE

Šifra: / Kategorije , , , ,
5/5

Ta izdelek trenutno ni na zalogi in ni na voljo.

ZNIŽANO

Opis

Smučarski čevlji Lange RS 110 wide  v primerjavi z najtršim modelom RS 130 znotraj najboljše rekreativne serije pri Lange dopuščajo več upogiba. Kot ostali RS modeli so izdelani za najvišji rang rekreativnih smučarjev. Smučarje prepričajo z izjemno natančnostjo, odzivnostjo ter učinkovitim prenosom sile smučarja na robnike smuči.

Izdelava zunanje školjke čevljev v celoti posnema zasnovo školjke tekmovalnih čevljev Lange. Tako kot World Cup modeli, je tudi RS 110 izdelan iz trde plastike, ki je iz materiala polieter (PE), in je zasnovan z revolucionarno konstrukcijo Dual Core, ki dopušča uravnavanje upogiba, omogoča izjemno moč in poskrbi, da se čevlji povsem zlijejo z nogo in tako zagotavljajo popoln nadzor nad smučanjem. Ko smučar med smučanjem upogne čevelj, se oblika školjke aktivno stisne in razširi, pri čemer se potencialna energija pretvori v eksplozivno moč. Natančnosti čevlja je dodan še enostaven način obuvanja in sezuvanja. Čevlji, ki so po zaslugi dovršene konstrukcije tako odzivni in dinamični, kot je telo smučarja, dosegajo povsem drug nivo zmogljivosti. Na zgornjem delu notranjega vložka je nameščen spoiler, ki se lahko tudi odstrani, za boljši položaj noge in boljši oprijem mečne mišice. Zasnova smučarskih čevljev teži k temu, da položaj noge v čevljih čim bolj približa naravnemu. To dosega z dvignjenim petnim delom ter bolj pokončnim položajem zgornjega dela smučarskega čevlja, kar poveča stabilnost in nadzor za bolj učinkovit prenos moči in racionalno porabo energije smučarja. Notranjost smučarskih čevljev tvori notranji vložek Dual 3D Full Liner, predoblikovan na način, da se optimalno prilagaja notranjosti školjke za čim bolj učinkovit in natančen prenos moči, na predelu stopala pa poskrbi še za izjemno udobno anatomsko prileganje. Gre za popolnoma prilagodljivo verzijo s tremi penastimi vstavki visoke gostote, ki so vstavljeni na ključna mesta v vložku za maksimalno podporo nogi in hkrati največji učinek udobja. Del notranjega vložka je tudi Power Wedge jezik. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo z vijaki pričvrstene aluminijaste ALU Race Micro zaponke ter 45 mm širok zatezni pašček Cam Lock, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.

Zaradi upogibne trdnosti 110 so čevlji primerni za srednje težke smučarje s srednje dobrim smučarskim znanjem oziroma za srednje težke smučarje z boljšim smučarskim znanjem. S širino 97 mm imajo čevlji oznako Performance Fit, saj so s svojo ožjo zasnovo primerni za smučarje z ozko obliko stopala in ustrezajo tistim, ki dajejo zmogljivosti prednost pred udobjem in si želijo optimalnega prenosa sile med smučarskimi čevlji in smučmi.

Dodatne informacije

Velikost

29,5

0
    0
    Košarica
    Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino