MOŠKI SMUČARSKI ČEVELJI LANGE RX 100

Out stock

This product is currently out of stock and unavailable.

Vaše številke ni na zalogi?
Pošljite povpraševanje
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , ,
Opis

Smučarski čevlji Lange RX 100 so najmehkejši model iz serije RX, ki ponuja najboljše razmerje med zmogljivostjo in udobjem. Serija predstavlja izredno odzivne in natančne čevlje, njihova upogibna trdnost pa zagotavlja maksimalen izkoristek moči med smučanjem.

Zunanja školjka čevljev je izdelana iz trde plastike, ki je iz materiala poliuretan (PU), in je zasnovana z revolucionarno konstrukcijo Dual Core, ki dopušča uravnavanje upogiba, omogoča izjemno moč in poskrbi, da se čevlji povsem zlijejo z nogo in tako zagotavljajo popoln nadzor nad smučanjem. Ko smučar med smučanjem upogne čevelj, se oblika školjke aktivno stisne in razširi, pri čemer se potencialna energija pretvori v eksplozivno moč. Natančnosti je dodan še enostaven način obuvanja in sezuvanja. Čevlji, ki so po zaslugi dovršene konstrukcije tako odzivni in dinamični, kot je telo smučarja, dosegajo povsem drugo raven zmogljivosti. Zasnova smučarskih čevljev teži k temu, da položaj noge v čevljih čim bolj približa naravnemu. To dosega z dvignjenim petnim delom ter bolj pokončnim položajem zgornjega dela smučarskega čevlja, kar poveča stabilnost in nadzor za bolj učinkovit prenos moči in racionalno porabo energije smučarja. Notranjost smučarskih čevljev tvori Dual 3D Performance notranji vložkek, ki dopušča večinsko preoblikovanje. Dobro prileganje nogi uporabnika zagotavlja izjemno udobje, natančnost in učinkovit prenos moči. Prilagodi se lahko predel na območju spodnjega dela noge, gležnja, prstov in vstopni del čevlja. Vložku je na kritičnih predelih dodan sloj iz srednje goste pene. Za boljši oprijem noge v smučarskih čevljih poskrbijo ALU Race Micro zaponke ter 45 mm širok zatezni pašček, ki pripomore k boljši kontroli nad smučmi.Podplati so kompatibilni z Gripwalk nastavki.

S širino 100 mm jih uvrščamo med srednje široke čevlje. Imajo oznako Precision Fit, saj s svojo širšo zasnovo ustrezajo smučarjem s srednje širokim stopalom in tistim, ki iščejo manj tesne smučarske čevlje za več udobja. Zagotavljajo dober kompromis med udobjem in prenosom sile med čevlji in smučmi. Zaradi upogibne trdnosti 1o0 so čevlji primerni za lažje do srednje težke in srednje visoke smučarje, ki imajo osnovno do srednje dobro smučarsko znanje in ne uporabljajo najtrših rekreativnih smuči. Po namenu sodijo med On-piste / All mountain smučarske čevlje, saj ustrezajo širokemu razponu smučarjev in smuči, le s tekmovalnimi modeli smučk se ne obnesejo najbolje. Nudijo odlično kontrolo in več udobja kot trgovinski race smučarski čevlji.

Tehnične lastnosti:

 • Velikost: 24,0-31,5
 • Upogibna trdnost (flex index): 100
 • Širina: 100 mm
 • Namen: On-piste / All mountain
 • Model iz serije RX
 • Zunanja plastika školjke iz material PU
 • Dual Core dvodelna konstrukcija školjke
 • Dual 3D Performancenotranji vložek z 80 % prilagodljivostjo po meri
 • Power Wedge jezik notranjega čevlja
 • Naraven položaj noge v čevljih
 • Dual Screw Canting za nastavljivost naklona čevljev
 • Aluminijaste zaponke ALU Race Micro
 • 45 mm širok zatezni pašček
Dodatne informacije
Velikost

26,5, 27,5, 28,5