HYPERLITE FREEPRESS 2023

Out stock

This product is currently out of stock and unavailable.

Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , Oznaka:
Opis

Ker si je prislužil priložnost, da ustvari svoj prvi profesionalni model wakeboarda, smo JB-ja združili z Aaronom Stumpfom in tako sta ustvarila Freepress. Čista in preprosta oblika, zgrajena na mešanem 3-stopenjskem rockerju, zagotavlja tekoč občutek na vodi z dotikom oprijema robov. Preprosta ploščata platforma zagotavlja dosledno kontaktno in kontrolno točko, kar omogoča preprosto zaklepanje. Zaradi daljšega celotnega profila v kombinaciji s tankimi upogibnimi območji je Freepress ena naših najbolj prilagodljivih oblik, saj dosega Flex Factor 5. Izdelan z našim Bamboo Pop Topom, JB-jev Freepress daje živahen občutek z norim odbojem in poskokom.

FEATURES

• Jedro Woodlite – Popolno jedro za parkovne deske z živahnim občutkom in globoko zakoreninjeno vzdržljivostjo. 100 % lahka pavlovnija je meso v tem gurmanskem sendviču, 20 % lažji od konkurence.

Mešani 3-stopenjski rocker – Naš mešani 3-stopenjski rocker ustvarja eksploziven navpični pop.

• Okrepljeno območje za držo – Dodatni laminati iz steklenih vlaken na platformi za držo upravljajo upogib med stopali, hkrati pa povečajo upogibnost konice in repa.

• Oblika z ravno konico/repom – Pristop minimalne oblike, ki zagotavlja trdno povezavo.

• Popoln poševni rob – Kotna oblika roba, preprečuje padce in teče 360 ​​stopinj okoli profila deske.

• Parabolični robni kanali – Kanali, ki sledijo naravni obliki roba deske in zagotavljajo gladek občutek med vožnjo

• Sintrana osnova- Naš sintrani osnovni material je najmočnejša in najbolj vzdržljiva površina, ki jo ponujamo. Formula Sintered je podvržena postopku, ki ustvari močno vez med delci, zaradi česar je končni izdelek skoraj neuničljiv. Ta osnova je odlična izbira za imetnika sezonske vozovnice za wakepark

• Bočnica iz uretana – Ulit uretan se brezhibno upogne z wakeboardom in se veže na zgornji in spodnji laminat za popolnoma zlepljeno trdno konstrukcijo.

• Profil najmanjše nihajne teže – Tanjšanje profila konice/repa za občutek lahkotnosti med vrtenjem in med obračanjem.

• Oblikovalec: Aaron Stumpf – Aaron Stumpf vodi skupino za raziskave in razvoj Hyperlite, ki oblikuje številne naše najbolje prodajane wakeboarde. Aaron, specialist za oblikovanje s 25-letnimi izkušnjami, ustvarja tudi naše proizvodne procese in inovativne konstrukcijske formule.

• M6 vložki – Zagotavlja bolj varno prileganje.

Dodatne informacije
Velikost DESK

145, 148