HYPERLITE ATV 2023

Out stock

This product is currently out of stock and unavailable.

Vaše številke ni na zalogi?
Pošljite povpraševanje
Šifra: Ni na voljo Kategorije: , , , Oznaka:
Opis

ATV Cable Wakeboard Graemeja Burressa in Aarona Stumpfa vključuje naš klasični profil Wishbone za gladko in prizanesljivo vožnjo po parku. Izdelan s Hyperlite E-Core konstrukcijo, 100-odstotnim lesenim jedrom, je štirikolesnik pod nogami živahen, hkrati pa nudi trden občutek na delih in tirnicah. Kanali od vrha do repa nudijo dodatno možnost robljenja pri približevanju udarcu, medtem ko profil spremenljive debeline omogoča večjo prilagodljivost zunaj območja drže. Povzeti po Graemeju, to je plovilo za vse možnosti terenov, ki so danes na voljo deskarji na wakeboardu.

FEATURES

• Jedro E-Core –  To 100-odstotno leseno jedro oživi vašo desko in doda novo dimenzijo občutka

• Neprekinjen rocker

• Bočnica iz uretana – Ulit uretan se brezhibno upogne z wakeboardom in se veže na zgornji in spodnji laminat za popolnoma zlepljeno trdno konstrukcijo.

• Oblikovalec: Aaron Stumpf – Aaron Stumpf vodi skupino za raziskave in razvoj Hyperlite, ki oblikuje številne naše najbolje prodajane wakeboarde. Aaron, specialist za oblikovanje s 25-letnimi izkušnjami, ustvarja tudi naše proizvodne procese in inovativne konstrukcijske formule.

• M6 vložki – Zagotavlja bolj varno prileganje.

Dodatne informacije
Velikost DESK

143, 148, 153